Daarom zal Puurs de komende jaren bijvoorbeeld werken aan een gebruiksvriendelijke en hedendaagse website met EID-toepassingen, persoonlijke communicatie via direct mailings, eventueel een SMS-platform voor zeer gerichte communicatie…. En natuurlijk blijft de digitale nieuwsbrief, de Digipuur, bestaan met meer info dan ooit.

Een eerste kleine stap in het digitale zetten we op woensdag 9 januari. Puurs gaat Facebooken!  Facebook is één van de vele sociale mediakanalen. CC de Kollebloem, het JOC WIJland en de Bib hebben al een mooie digitale vriendenkring opgebouwd via Facebook en Twitter. Maar nu is er dus ook dé gemeenschappelijke facebookpagina van de gemeente Puurs en het Sociaal Huis. Als gemeente is het belangrijk om ook op deze manier te informeren én de vinger aan de pols te houden. Via dergelijke kanalen weet de gemeente wat er leeft in Puurs, enthousiasme maar ook bezorgdheden… met deze nieuwe info kunnen we dan ook samen constructief werken aan onze gemeente. 

Dus surf vandaag nog naar de facebookpagina van Puurs en ‘vind ons leuk’

Je zal er regelmatig info vinden over wat er reilt en zeilt in de gemeente. Evenementen en activiteiten voor jong en oud, nieuwe handelaars, praktische info over wegenwerken, …

Ken je Facebook nog niet of wil je je erin graag verdiepen? Informeer dan eens bij de vrijetijdsbalie. CC de Kollebloem organiseert immers regelmatig geschikte opleidingen rond sociale netwerksites.