Live It Up wil kwalitatieve live muziek naar Klein-Brabant brengen. Elke concertavond is een totaalpakket waarbinnen jong, nieuw of lokaal talent naast een gekende waarde een plaats krijgt. Als extraatje krijgt het publiek een nog te ontdekken band voorgeschoteld.

 

Wie headliner ’t Hof van Commerce een allerlaatste keer aan 't werk wil zien dit jaar, moet er vrijdag bij zijn. Met de MIA’s in het achterhoofd en Werchter in hun achterzak zijn er meer dan klaar voor. Ze spelen in de originele bezetting, met Flip Kowlier, Buyse en King DJ 4T4. Eindelijk weer hoogstaande hiphop van eigen kweek.

 

Halve Neuro is een Nederlandstalige hiphopband die in onvervalste Scheefhoek-stijl hiphop- en R&B-classics de Antwerpse remix geeft die ze verdienen: sappig, grappig, plezant en cultureel onverantwoord, met slechts één missie: to put the smile back in to hiphop.

 

Swingende samba, groovy funk of een up-tempo ska… geen van deze stijlen is vreemd voor het gevarieerde gezelschap Fête Royal. Zij trekken vrijdag  het feestje op gang. Fête Royal bracht de zomer al naar o.a. De Arenbergschouwburg, TRIX, Ancienne Belgique...

 

DJ 4T4 is niet alleen lid van 't Hof van Commerce maar ook party-dj. Veel hip hop classics, goed wat drum & bass en dubstep, en natuurlijk regelmatig (dikwijls onverwachte) classics uit alle andere genres, van Ray Charles tot Guns 'n' Roses tot The Prodigy: dit alles perfect aan elkaar gemixt, zorgt voor een knaller van een afsluiter!

 

LIVE IT UP!

30 november 2012 vanaf 20.00u

10 euro

www.live-it-up.be